Linkin Park Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

mike ve robun röportajı

3 posters

mike ve robun röportajı Empty mike ve robun röportajı

Mesaj tarafından linkinpark-mike C.tesi Ara. 27, 2008 5:23 pm

Buradan indirebilirsiniz.

“Uzakta bu showu Jay ile birlikte İngiltere de yaparken. Ben tamamen yaptığım işe konsantre oldum. Ve bence Jay cok gülecek bunu bir zaman görürse. Ama o bizim için açarsa (show u sanırsam..xD) gerçekten temiz bir iş olacak. Bana göre,gerçek eğlence herzaman arkadaşlarım için buradan yayılıyor. Amerikada yaşayan 2 multi-platinum sanatçıydık. Sen diğer ülkelerde başlarsın ve bu zor bir hikaye olur. tıpkı hiçbir grupta olmadığı gibi... Almanyadayken birçok alan ve henüz hiç duymadığın gruplar vardı...biz onlar için açtırdık (( Projekt Revolution 'ı demek istiyo)) çünkü bunu gerçekten Almanya'da daha iyi yapıyoruz, ama onlar (( o gruplar )) orada sadece 10-15 yıl için kaldılar.benim için arkadaşlarımla konuşabildiğim zamanlar ve onlar gibi olmak heyecan vericiydi, kişiseldi.”evet biliyorsun Jay Milton Keynes’i bizim için açıyor. biliyorsun biz çok büyüğüz (eğlence için).Ve biliyorsun bu konu hakkındaki her şeye gülebilirim.Çünkü bende grubuma tutunmuyorum.Ben ciddi bir şekilde grumuzun edindiği başarılara tutunuyorum.ben bunun için yeterince caba ortaya koydum ve onlar da yeterince cabaladılar.ve bu bizim için çok önemli.Ve biz uzakta olduğumuz zaman boyunca bizim grubumuzun ününe sahip olduk…herneyse..
linkinpark-mike
linkinpark-mike
junior member

Kadın Mesaj Sayısı : 21
Lakap : mike delisi
Rep :
mike ve robun röportajı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100mike ve robun röportajı Right_bar_bleue

mike ve robun röportajı Empty Geri: mike ve robun röportajı

Mesaj tarafından Spellbound. C.tesi Ocak 10, 2009 10:40 am

güzel paylaşım miray sağol canım Very Happy
Spellbound.
Spellbound.
Admin

Kadın Mesaj Sayısı : 94
Rep :
mike ve robun röportajı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100mike ve robun röportajı Right_bar_bleue

Mesaj tarafından april C.tesi Ocak 10, 2009 2:55 pm

RüMü$ demiş ki:güzel paylaşım miray sağol canım Very Happy
april
april
member

Rep :
mike ve robun röportajı Left_bar_bleue999 / 100999 / 100mike ve robun röportajı Right_bar_bleue

Mesaj tarafından linkinpark-mike Paz Ocak 11, 2009 8:40 pm

önemli değil arkadaşlar
linkinpark-mike
linkinpark-mike
junior member

Kadın Mesaj Sayısı : 21
Lakap : mike delisi
Rep :
mike ve robun röportajı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100mike ve robun röportajı Right_bar_bleue

- Similar topics